JYRSIJÖIDEN KASVATUS LOPETETTU!
Meiltä löytyy hieman kaiken värisiä gerbiilejä ja poikueitakin syntyy useammassa eri värissä. Pääasiassa yritämme kuitenkin keskittyä burmese ja siamese värien kasvattamiseen ja siinä sivussa kasvattalemme jonkin verran myös yellow nutmegia ja yellow foxia, mutta muitakin värejä syntyy silloin tällöin.

Kasvattamisen lisäksi käymme gerbiiliemme kanssa jonkin verran myös näyttelyissä hakemassa virallista mielipidettä kasvateistamme, keräämässä näyttely kokemusta sekä tapaamassa muita gerbiili harrastajia.

Gerbiili harrastuksen lisäksi kasvatamme myös kesyhiiriä
vaihtelevassa värissä lähinnä omiin tarpeisiin. Näiden jyrsijöiden lisäksi talosta löytyy myös muita lemmikkejä: kaksi kissaa, sekarotuinen koira ja uusin tulokkaamme viljakäärme herra Bruce.

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Ensimmäiset vauvat vihdoinkin!

Meille syntyikin sitten noin 22:00 eilen varmuudella kaksi ihanaa pikku naperoa :D Täytyy jossain vaiheessa kurkata tuliko niitä vielä lisääkin, mutta kaksi ainakin tuli, mitä illalla pääsin pikaisesti pesään kurkkaamaan :)  Satuin oleen just sopivasti siin vieressä datailemassa, kun alkoi kuulua ihan uudenlaista piipitystä terraariosta, joten menin sitten uteliaana varovasti kurkkaamaan mitä siellä tapahtuu ja niinhän siellä vaan oltiin synnyttämässä =)

Onnea nyt meidän tuoreelle äidille  nutmeg Jenniferille 

Nyt sitten jänskätäänkin miten kaikki etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ansku ja gerbiilit kiittävät kommentista =)