JYRSIJÖIDEN KASVATUS LOPETETTU!
Meiltä löytyy hieman kaiken värisiä gerbiilejä ja poikueitakin syntyy useammassa eri värissä. Pääasiassa yritämme kuitenkin keskittyä burmese ja siamese värien kasvattamiseen ja siinä sivussa kasvattalemme jonkin verran myös yellow nutmegia ja yellow foxia, mutta muitakin värejä syntyy silloin tällöin.

Kasvattamisen lisäksi käymme gerbiiliemme kanssa jonkin verran myös näyttelyissä hakemassa virallista mielipidettä kasvateistamme, keräämässä näyttely kokemusta sekä tapaamassa muita gerbiili harrastajia.

Gerbiili harrastuksen lisäksi kasvatamme myös kesyhiiriä
vaihtelevassa värissä lähinnä omiin tarpeisiin. Näiden jyrsijöiden lisäksi talosta löytyy myös muita lemmikkejä: kaksi kissaa, sekarotuinen koira ja uusin tulokkaamme viljakäärme herra Bruce.

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

2 vuotta kasvatusta

2 vuotta kulunut siitä, kun saatiin tämä kasvatus ihan virallisesti alkuun ja ensimmäiset gerbiili muksut syntyivät =)

Paljon onnea tässä samalla siis toivotetaan 2-vuotiaalle Alcatrazille ♥ ♥ ♥


 Meidän ensimmäinen gerbiili lapsi ja poikueensa ainoa selviytyjä.
Ensimmäistä poikuetta meillä yritettiin ja odotettiin pitkän aikaa ja oltiin jo luopua toivosta, mutta sitten Jennifer nutmeg naaras päättikin ihan onnistuneesti synnyttää 3 poikasta. Pari päivää myöhemmin yksi näistä poikasista menehtyi ja noin viikko eteenpäin katosi toinen.
Siinä vaiheessa hieman pelättiin että tämä viimeinenkin vielä menee, mutta eipäs mennytkään vaan selvisi ihan aikuiseksi asti ja tänään täytti 2 vuotta =)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ansku ja gerbiilit kiittävät kommentista =)