JYRSIJÖIDEN KASVATUS LOPETETTU!
Meiltä löytyy hieman kaiken värisiä gerbiilejä ja poikueitakin syntyy useammassa eri värissä. Pääasiassa yritämme kuitenkin keskittyä burmese ja siamese värien kasvattamiseen ja siinä sivussa kasvattalemme jonkin verran myös yellow nutmegia ja yellow foxia, mutta muitakin värejä syntyy silloin tällöin.

Kasvattamisen lisäksi käymme gerbiiliemme kanssa jonkin verran myös näyttelyissä hakemassa virallista mielipidettä kasvateistamme, keräämässä näyttely kokemusta sekä tapaamassa muita gerbiili harrastajia.

Gerbiili harrastuksen lisäksi kasvatamme myös kesyhiiriä
vaihtelevassa värissä lähinnä omiin tarpeisiin. Näiden jyrsijöiden lisäksi talosta löytyy myös muita lemmikkejä: kaksi kissaa, sekarotuinen koira ja uusin tulokkaamme viljakäärme herra Bruce.

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Jyrskähuoneen siivousta

Tänään on tullu kulutettua aika paljon aikaa tuon jyrskähuoneen parissa.
Siellä rupesin siivoileen oikeen enemmänkin ja sain raivattua aika paljon tilaakin sinne.
On pitäny jo pitkän aikaa koittaa sitä järjestellä. On päässy kerääntyyn kaikkee kamaa sinne pitkin lattioita siinä kun aina on kannettu sinne uusia terroja, hiiri boxeja kasapäin pahveja, purupaaleja, jättimäisiä ruokatilauksia jne jne, eikä ole ollut selkeetä paikkaa mihin ne kaikki laittaa.

Tosi kiva fiilis itellä nyt kun sain tosiaan aika ison osan lattiasta raivattua ja laitettua niit sikinsokin lojuvia boxeja ym hieman jonkinlaiseen järjestykseen. Samalla tuli siivottua kaikki hiiriboxit ja muutama gerbojen terraariokin.

 Huonetta siivoillessa havaitsin myös hieman rähinöintiä yhdessä uros laumassa, joten täytyi sieltä sitten yksi uros erottaa laumasta.. Huoh... taas saa sitä sitten alkaa tottulemaan johkin et saa sille kavereita. Laitoin sen yhteen tyhjään totutusterraan ja yhdestä toisesta terrasta 2 nuorempaa urosta toiselle puolelle, jos vaikka sais niistä kavereita herralle ja toimivan lauman. Ei näyttänyt tälle herralle tuo edellinen lauma enää kelpaavan.

Nyt ei enää tähän hetkeen jaksakkaan enempää kirjoitella,  jotenka kertoilenpa sitten myöhemmin taas lisää =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ansku ja gerbiilit kiittävät kommentista =)