JYRSIJÖIDEN KASVATUS LOPETETTU!
Meiltä löytyy hieman kaiken värisiä gerbiilejä ja poikueitakin syntyy useammassa eri värissä. Pääasiassa yritämme kuitenkin keskittyä burmese ja siamese värien kasvattamiseen ja siinä sivussa kasvattalemme jonkin verran myös yellow nutmegia ja yellow foxia, mutta muitakin värejä syntyy silloin tällöin.

Kasvattamisen lisäksi käymme gerbiiliemme kanssa jonkin verran myös näyttelyissä hakemassa virallista mielipidettä kasvateistamme, keräämässä näyttely kokemusta sekä tapaamassa muita gerbiili harrastajia.

Gerbiili harrastuksen lisäksi kasvatamme myös kesyhiiriä
vaihtelevassa värissä lähinnä omiin tarpeisiin. Näiden jyrsijöiden lisäksi talosta löytyy myös muita lemmikkejä: kaksi kissaa, sekarotuinen koira ja uusin tulokkaamme viljakäärme herra Bruce.

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Posti kulkee ja homma melkein toimii..

Nonniinki..
Kävinpäs tarkistaan mailit taas välillä, niin oli tullu vihdoinkin (2pv sitten) viestiä et mun gerbujen ruokatilaus on lähetetty vihdoin ja viimein tuleen ja seurantakoodikin lähetykselle. Kävin tsekkaamassa koodilla matkahuollon sivuilta lähetyksen kulun niin sieltähän selviskin sitten että se lähetys on ollu tänään jo melkeen koko päivän tuolla meidän Siwassa (3km meiltä) ja siellä näky myöskin et ovat lähettäneet siitä mulle sen ilmotuksen mikä tulee aina kännyyn, mut ei mulle oo sitä tullu..
Olis tonkin taas tienny niin olisin hakenu ne ruuat jo päivällä, ku tultiin Jämsästä kotio -.-
Enhän mä oo venaillukkaan niit ruokii ku 3 viikkoo..


No täytyypä sekin homma sitten hoitaa vielä aamulla ennenkö lähetään kuskaileen ja hakeen gerbiilejä. Olis mulla kyllä ollu aamulla muutakin tekemistä, mut onneks mä laitoin jo tänään alkuillasta kaikki boxit valmiiks ja pakkasin ne kassiin, niin ei tarvi huomenna ennen gerbiili matkalle lähtöö muuta kun laittaa tuo rustis poitsu boxiin, ottaa toi sen esitäytetty rekkari (ei siis vielä rekisteröijällä käynyt) ja boxi kassi matkaan ja lähteä huristeleen kohti Varkautta =)


Tämä reissu on nyt siis se millä kuskaan tuon rustiksen vihdoin Piritalle ja saan samalla itselleni häneltä ja Nuutisilta varaamani gerbiilit, joiden haku aikaisemmin siirtyi meidän näyttelyreissujen peruuntumisien vuoksi. Nuutisilta tulee samalla myös yksi miun oma kasvatti yellow nutmeg poitsu Chevy takaisin meille asustamaan. Saas nähdä jos vaikka itse jossain vaiheessa tuota poitsua jollekkin kivalle tyttöselle käyttäisin.

Ehkäpä, ehkäpä..
Aika näyttää x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ansku ja gerbiilit kiittävät kommentista =)