JYRSIJÖIDEN KASVATUS LOPETETTU!
Meiltä löytyy hieman kaiken värisiä gerbiilejä ja poikueitakin syntyy useammassa eri värissä. Pääasiassa yritämme kuitenkin keskittyä burmese ja siamese värien kasvattamiseen ja siinä sivussa kasvattalemme jonkin verran myös yellow nutmegia ja yellow foxia, mutta muitakin värejä syntyy silloin tällöin.

Kasvattamisen lisäksi käymme gerbiiliemme kanssa jonkin verran myös näyttelyissä hakemassa virallista mielipidettä kasvateistamme, keräämässä näyttely kokemusta sekä tapaamassa muita gerbiili harrastajia.

Gerbiili harrastuksen lisäksi kasvatamme myös kesyhiiriä
vaihtelevassa värissä lähinnä omiin tarpeisiin. Näiden jyrsijöiden lisäksi talosta löytyy myös muita lemmikkejä: kaksi kissaa, sekarotuinen koira ja uusin tulokkaamme viljakäärme herra Bruce.

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Sukutauluja hiiri poikueille

Tuossa aikanikuluks täyttelin nyt jo valmiiksi sukutaulut noille parille hiiri poikueelle, jota odotellaan syntyviksi tässä parin viikon sisään. Sikälimikäli siis nuo naaraat on tulleet tiineeksi. Alunperin kun niitä astuttelin niin laskeskelin että LA olisi jossain siinä 8.1 tienoilla, mutta eihän noista koskaan tiedä onko ne tulleet edes heti tiineeksi, vaikka molemmilla astumista tapahtuikin heti.

Noita naaraita vähän kattelinkin et miltä ne näyttää, kun ruokia laittelin niille eilen illalla.
Toinen (oma kasvatti) näytti siltä että hieman olisi pikku masua ilmestynyt ja toinen taas näytti aika normaalilta, eikä siitä oikein erottanut onko masu kasvanut vai ei. Noh pianhan se nähdään tuleeko sieltä mitään.

Toinen naaras on siis oma kasvattini Arelia jonka yhdistin Kevinin kanssa.
Toinen pariskunta taas on noita ihania mustia blackejä, jotka mulle tuli Eveltä jo ehkä pari kk sitten. Alunperin siis Even suunnittelema yhdistelmä, jota minä nyt sitten toteuttelen =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ansku ja gerbiilit kiittävät kommentista =)