JYRSIJÖIDEN KASVATUS LOPETETTU!
Meiltä löytyy hieman kaiken värisiä gerbiilejä ja poikueitakin syntyy useammassa eri värissä. Pääasiassa yritämme kuitenkin keskittyä burmese ja siamese värien kasvattamiseen ja siinä sivussa kasvattalemme jonkin verran myös yellow nutmegia ja yellow foxia, mutta muitakin värejä syntyy silloin tällöin.

Kasvattamisen lisäksi käymme gerbiiliemme kanssa jonkin verran myös näyttelyissä hakemassa virallista mielipidettä kasvateistamme, keräämässä näyttely kokemusta sekä tapaamassa muita gerbiili harrastajia.

Gerbiili harrastuksen lisäksi kasvatamme myös kesyhiiriä
vaihtelevassa värissä lähinnä omiin tarpeisiin. Näiden jyrsijöiden lisäksi talosta löytyy myös muita lemmikkejä: kaksi kissaa, sekarotuinen koira ja uusin tulokkaamme viljakäärme herra Bruce.

tiistai 8. tammikuuta 2013

Brucen terraki siivottu ja hiiret vaan ei osaa nyt lisääntyä

Brucen siivottu ja uudelleen sisustettu terra :)
Noita kasveja ja oksia kun tonne sais vielä jostain lisää.
Aloitetaan Brucesta eli meidän viljakäärme herrasta.
Siivosin ja sisustin uusiksi herran terran tuossa illalla. Nyt on reilusti hakettakin niin kyllä kelpaa herran mönkiä ja kaivella. Bruce on välillä aika innokas kaivelemaan ja välillä hukkaa itsensä ihan kokonaankin näkyvistä, kun kaivautuu hakkeen sekaan =D
 Brce oli siivouksen ajan omassa kuljetusboxissaan, missä se yleensä myös ruokitaan. Siellä se kyttäili kovasti et "eikö sitä ruokaa jo sais", herra kun on tottunut saamaan ruokaa joutuessaan tuohon boxiin =)

Terran siivouksen ohella Bruce sai myös ruokaa. Hyökkäsi innoissaan ruokansa kimppuun ja alkoi kuristamaan. Hassu kaveri kun ei hoksaa että ruoka on jo valmiiksi kuollut. Tuosta ruuan "tappamis" operaatiostakin nappasin pari kuvaa.



Hiirille kävin laittelemassa äsken ruokaa ja vaihdoin kaikille vedet. Samalla vaihdoin puhtaat purut puoleen boxeista. Vieläkään ei näkynyt niillä urosten kanssa olevilla naarailla poikasia. Ei kai se auta muu kuin vaan odotella jos niitä nyt vielä jossain vaiheessa tulisi.
Laitoin mä samalla pari uuttakin yhistelmää sinne ja nyt toivotaan parasta että edes joku osais lisääntyä siellä niin sais uusia hiiruja ja (niin karulta kuin se kuulostaakin) Bruce herralle lisää ruokaa.
Bruce ylpeänä kuristettuaan ruokansa "hengiltä" =D

Niin joo ja sellanenkin viellä että nyt päätin sitten että ilmottaudutaan vielä muutaman gerbuttimen kanssa Tampereelle 19. pv PINA:n pet näyttelyyn. Täytyy vielä tsekkailla noita gerbusia ja kahtoo ketkä ilmotan sinne. Huomennahan on se vika ilmopv.

Eilen kun en viitsinyt tänne tulla kirjoittamaan, niin kerrotaan nyt sekin että saapui eilen postissa noiden parin uuden gerbiilini paperit. Kadotetun Leonardo nutmeg uros ja Kadotetun Adele yellow nutmeg naaras =)
Nyt onkin sitten melkein kaikilla noilla mun uusilla paperit. Yhden uroksen papereita en ole vielä saanut ja siitä sanoin samalla, kun ilmoitin että paperit tulivat perille. Lupasi etsiä jos ne jostain löytyisi. Toivottavasti löytyy nekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ansku ja gerbiilit kiittävät kommentista =)