JYRSIJÖIDEN KASVATUS LOPETETTU!
Meiltä löytyy hieman kaiken värisiä gerbiilejä ja poikueitakin syntyy useammassa eri värissä. Pääasiassa yritämme kuitenkin keskittyä burmese ja siamese värien kasvattamiseen ja siinä sivussa kasvattalemme jonkin verran myös yellow nutmegia ja yellow foxia, mutta muitakin värejä syntyy silloin tällöin.

Kasvattamisen lisäksi käymme gerbiiliemme kanssa jonkin verran myös näyttelyissä hakemassa virallista mielipidettä kasvateistamme, keräämässä näyttely kokemusta sekä tapaamassa muita gerbiili harrastajia.

Gerbiili harrastuksen lisäksi kasvatamme myös kesyhiiriä
vaihtelevassa värissä lähinnä omiin tarpeisiin. Näiden jyrsijöiden lisäksi talosta löytyy myös muita lemmikkejä: kaksi kissaa, sekarotuinen koira ja uusin tulokkaamme viljakäärme herra Bruce.

perjantai 4. tammikuuta 2013

Paris ja GeoStigma muuttivat uuteen kotiin

Tänään muutti pari naarasta uuteen kotiin Jämsään.
Agouti naaraat Paris ja tyttärensä (minun kasvattini) Geo Stigma.
Kiva kun nääki neidit saivat vihdoin uuden hyvän kodin ja ostajakin lupaili olla yhteyksissä ja kyseli saako laittaa mulle viestiä jos tulee jotain. Oikein mukavan oloinen nainen oli joka tyttöjä tuli hakemaan ja kovasti kyseli kaikki läpi ja jutteli. Hyvillä mielin jätin hänelle gerbiilit, ovat varmasti hyvässä paikassa =)
Hetken aikaa mulla näistä olikin jo ilmoitus että myydään uuteen kotiin ja nyt sitten sopiva löytyi.
Parisin olinkin jo jättänyt ns eläkkeelle kasvatuksesta ja Geolla yhdessä vaiheessa suunnittelin poikasiakin tekeväni, mutta päätin sitten kuitenkin unohtaa tämän agouti poikueen toteutuksen ja keskittyä muihin yhdistelmiin.
Nyt täytyy vain toivottaa tytöille onnea uuteen kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ansku ja gerbiilit kiittävät kommentista =)