JYRSIJÖIDEN KASVATUS LOPETETTU!
Meiltä löytyy hieman kaiken värisiä gerbiilejä ja poikueitakin syntyy useammassa eri värissä. Pääasiassa yritämme kuitenkin keskittyä burmese ja siamese värien kasvattamiseen ja siinä sivussa kasvattalemme jonkin verran myös yellow nutmegia ja yellow foxia, mutta muitakin värejä syntyy silloin tällöin.

Kasvattamisen lisäksi käymme gerbiiliemme kanssa jonkin verran myös näyttelyissä hakemassa virallista mielipidettä kasvateistamme, keräämässä näyttely kokemusta sekä tapaamassa muita gerbiili harrastajia.

Gerbiili harrastuksen lisäksi kasvatamme myös kesyhiiriä
vaihtelevassa värissä lähinnä omiin tarpeisiin. Näiden jyrsijöiden lisäksi talosta löytyy myös muita lemmikkejä: kaksi kissaa, sekarotuinen koira ja uusin tulokkaamme viljakäärme herra Bruce.

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pientä päivittelyä

Tein tuossa sellasia pikku päivittelyitä vähän tänne, et laittelin muutamat kuvat tuonne gerbiili sivuille noista meidän gerbiileistä. Kaikista ei vieläkään saatu sinne kuvaa ja osasta täytyisi ottaa uusia kuvia että saa ajantasaisen. Toisista kun on laitettu pikkusena muksuna otettu kuva ja ovat jo ihan isoja gerbiilejä nykyisin niin ei kuva oikein näytä enään siltä miltä gerbiili itse =D

Jospa tässä joskus saisi aikaiseksi ottaa sellaisen kunnon valokuvaus päivän noiden elukoiden kanssa. Tuossa aikaisemmin jo väsäilinkin tuota näyttely menestys sivua minne on lueteltuna meidän gerbsujen ja kasvattien näyttelyissä saamat palkinnot. Sieltä tosiaan jotain saattaa vielä uupuakkin, mutta lisäillään pikkuhiljaa jos löytyy vielä tietoa mikä on jäänyt vielä merkkaamatta.

Samaten lisättiin vasempaan reunaan yhteystietojen ja kävijälaskurin alle lista tulevista näyttelyistä ja tapahtumista, joissa meihin saattaa törmäillä. Sitä muokkaillaan ja päivitellään sitä mukaa, kun varmistuu missä ollaan paikalla ja missä ei. Nuo kuitenkin ovat toistaiseksi vain alustavia suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ansku ja gerbiilit kiittävät kommentista =)