JYRSIJÖIDEN KASVATUS LOPETETTU!
Meiltä löytyy hieman kaiken värisiä gerbiilejä ja poikueitakin syntyy useammassa eri värissä. Pääasiassa yritämme kuitenkin keskittyä burmese ja siamese värien kasvattamiseen ja siinä sivussa kasvattalemme jonkin verran myös yellow nutmegia ja yellow foxia, mutta muitakin värejä syntyy silloin tällöin.

Kasvattamisen lisäksi käymme gerbiiliemme kanssa jonkin verran myös näyttelyissä hakemassa virallista mielipidettä kasvateistamme, keräämässä näyttely kokemusta sekä tapaamassa muita gerbiili harrastajia.

Gerbiili harrastuksen lisäksi kasvatamme myös kesyhiiriä
vaihtelevassa värissä lähinnä omiin tarpeisiin. Näiden jyrsijöiden lisäksi talosta löytyy myös muita lemmikkejä: kaksi kissaa, sekarotuinen koira ja uusin tulokkaamme viljakäärme herra Bruce.

torstai 10. tammikuuta 2013

Kysely

Aikani kuluksi väsäilin tuollaisen kyselyn jossa kysellään minkä värisiä gerbiilejä olet omistanut. Vastausvaihtoehtoja pystyy valitsemaan niin monta kuin haluaa, joten ei jää mikään väri huomioimatta =)

Ainoa että nyt huomasin sellaisen jutun ettei tuota kyselyä pysty enään muokkaamaan sen jälkeen, kun siihen on tullut vastauksia... Tämä tarkoittaa sitä ettei niitä mahdollisia uusia vastausvaihtoehtoja siihen ilmaannu pyynnöistä huolimatta, mutta mikäli joku omistaa/on omistanut gerbiilin jonka väriä tuosta ei löydy niin tähän kirjoitukseen voi laittaa kommentilla sen värin.

2 kommenttia:

  1. Nonii :)

    Nutmeg, Honey fox, Smoke, Siamese, Burmese, Yellow nutmeg, Black, Agouti ja yksi mysteeri lapseonen jonka värii en tiiä :)

    -Dnana-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun vastailit, ihan kivasti noita värejä on sultakin löytynyt =)

      Poista

Ansku ja gerbiilit kiittävät kommentista =)